Ervaringen / recensies

Inmiddels heb ik vele honderden cliënten naar volle tevredenheid mogen en kunnen helpen. Lees de onderstaande ervaringen maar eens. Wil je me beter leren kennen? Bekijk dan mijn interview met Ralph Moorman hieronder. Mijn drijfveer? Het geeft me een een kik wanneer ik samen met jou een goed resultaat heb behaald. Ik zet mij daar intensief voor in en verwacht deze inzet uiteraard ook van jou als jij met mij aan de slag gaat voor jouw gezondheid en één van mijn pakketten bestelt. Deze staan trouwens geheel onderaan, onder de recensies. Investeer in je gezondheid, je zal er geen spijt van krijgen!!!
Disclaimer: Resultaten zijn natuurlijk per persoon verschillend, afhankelijk van juist voorgestelde informatie, inzet en zelfdiscipline
Ik kamp al jaren met overgewicht en heb alle soorten diëten die je kan bedenken al gevolgd. Viel alijd af, maar kwam ook alijd weer bij. Ook had ik al tientallen jaren enkele dagen per maand zware migraine-aanvallen en slikte daarbij ibuprofen. Wat mij verbaasde is dat ik heel weinig at en toch aan kwam. Het lukte me niet meer om kilo’s kwijt te raken. Ook had ik verschijnselen van de overgang. Hierdoor ben ik op Google gaan zoeken en kwam zo op de site van Monique terecht. Ik was hier best wel sceptisch over, maar wilde toch begrijpen waarom ik niet meer afviel ondanks het weinige eten wat ik at. Ik ben een paar maanden aan de slag gegaan met Monique en ze heeft mij heel veel geleerd. Ik ben nu heel anders gaan eten en ik weet nu waar ik op moet letten. Ik ben weer aan het afvallen, wel rustig aan, maar het gaat er wel vanaf. Ik heb geen 1 moment honger gehad en ook na tientallen jaren migraine heb ik geen migraine-aanvallen meer gehad. Hier ben ik zo blij mee! Ik had ook al jaren een hoge bloeddruk en gebruik hier medicatie voor. Dit al zo’n 20 jaar. Hoge bloeddruk op de raarste onbegrijpelijke momenten. Al jaren meet ik mijn bloeddruk zo’n 2 a 3 x per week. Tot mijn grootste verbazing is mijn bloeddruk nu gewoon goed. Al 3 maanden, sinds ik anders ben gaan eten. Dit vind ik nog belangrijker dan mijn gewicht. Monique is een hele lieve spontane vrouw en ze heeft mij heel goed begeleid en mij heel veel geleerd. Ik zou haar zeker aanraden bij iedereen. L.C. uit Dordrecht, september 2018
Ik wilde afvallen voor mijn versleten knie. Op internet vond ik Monique bij hormoon coaching. Na een intake gesprek, wat heel prettig was, heb ik besloten om dit traject te gaan volgen. Ik heb veel positieve adviezen, recepten en tips gekregen. En ook veel geleerd over mijn eet gedrag. (Positief en negatief). Uiteindelijk ben ik in 4 maanden 9 kilo afgevallen en heb hiermee mijn doel bereikt. Groetjes Miranda, oktober 2018

Ik wilde heel graag afvallen maar dat lukte niet. ik kwam alleen maar aan, had een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen Ik ben op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met afvallen, en kwam zo bij Monique terecht Zij heeft mij heel veel geleerd over voeding. Wat je wel en niet goed voor je is. Vele recepten heb ik daarbij gekregen. Inmiddels ben ik 10 kg kwijt. Ik heb me nog nooit zo goed en fit gevoeld, ook heb ik meer energie. ik kan weer positief naar me zelf kijken en heb mijn zelfvertrouwen flink opgekrikt. Super bedankt Nelleke D, eind oktober 2018

Monique heeft mij heel persoonlijk begeleid om weer de regie te krijgen over mijn eetpatroon. De tips en recepten die zij doorgaf zijn de reden dat ik dit patroon veranderd heb en mij daardoor beter voel en ongemerkt afval. Gerdien, oktober 2018
Mijn naam is Marianne, ik ben 50 jaar en heb de afgelopen 3 maanden Monique bezocht, omdat ik graag wilde afvallen op een gezonde manier. Het jarenlang zelf aanmodderen met allerlei dieëten maakte me moedeloos, jaar na jaar kwamen de kilo’s erbij en toen de weegschaal 3 cijfertjes aangaf wist ik dat er iets moest gebeuren. Niet wetende wat er op me af zou komen heb ik alle moed verzameld en Monique gebeld.. dit was voor mij een grote stap, toegeven dat ik het niet alleen kon. Meteen gaf ze mij zó’n goed gevoel, dat alle twijfels bij mij verdwenen en wij vol goede moed het traject van persoonlijke begeleiding zijn gestart. Monique is een vriendelijk, zeer empatisch persoon en kan goed luisteren. De 1-op-1 gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb in de afgelopen tijd zoveel informatie gekregen over voeding (wat wel en vooral níet goed voor je is) dat ik nu elke dag lekker en vooral gezond eet, zónder hongergevoel. Ik zit beter in mijn vel, had na enkele weken al betere bloeddruk- en cholesterolwaardes en heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Inmiddels is er nu 6 kilo af! Dit zijn 24 pakjes boter, zegt Monique dan😄 Door haar positieve benadering is dit me gelukt en heb ik er alle vertrouwen in, dat dit afvalproces in de toekomst doorloopt en dat vertrouwen heb ik heel lang niet gehad. Dus hartelijk bedankt hiervoor Monique!👍 Marianne, december 2018
Voor mijn twee kinderen er waren woog ik 68 kilo bij een lengte van 1.67. In mijn eerste zwangerschap kwam ik 28 kilo aan, waarvan er altijd 10 zijn blijven hangen, bij mijn tweede zwangerschap kwam ik zo'n 17 kilo aan, maar tel daar die overgebleven 10 kilo bij op, en het komt op hetzelfde neer. Ik heb 8 jaar lang geschommeld tussen de 78 en 80 kilo, op een gegeven moment ben ik gestopt met suikers, dwz, dat dacht ik, geen snoep en koek als snaaierij voor het eten, geen suiker meer in de thee, en light producten, die vooral meer slecht dan goed zijn, weet ik nu. En het lukte me af te vallen tot 75 kilo. Daar stagneerde het, mijn weegschaal weigerde onder de 75 kilo te zakken. Toen besloot ik te stoppen met roken, ik kwam weer aan wat ik kwijt was, en zelfs meer. Tot begin vorig jaar schommelde ik tussen de 80 en 82 kilo. Intussen ben ik al vijf jaar aan het hardlopen en drie jaar 1 keer per week Krav Maga. Maar onder de 80 kwam ik zeker niet, in eerste instantie denk je dan 'spieren wegen meer dan vet'. Tot mijn weegschaal vlak voor de zomer van 2018 86 kilo aangaf. Ik besloot in mijn hoofd dat dit niet goed was, ik at gezond, dacht ik, en sportte 2 tot 3 keer in de week, 'wat gaat er mis?' En dus ging ik op zoek naar een manier voor mij, die wel zou werken. Zo trok het hormoon dieet mijn belangstelling omdat ik ook al tijden niet lekker in mijn vel zat, en weinig kon hebben, ik liep op mijn spreekwoordelijk tandvlees. In mijn optiek kon dat best weleens de link zijn en ben op zoek gegaan naar een coach, zo kwam ik bij Monique uit. Ik kan het echt iedereen aanraden, en heb er geen seconde spijt van gehad, en ik weet ook zeker dat zij de manier heeft, die voor (bijna) iedereen kan werken, omdat zij je leert wat je lichaam nodig heeft en hoe het op bepaalde (voedings) stoffen reageert. Bij de hormoonanalyse kwam er bijv. uit dat mijn lichaam gewoonweg niet tegen lactose kan. Ze legde me duidelijk uit wat die lactose voor mijn darmen betekent, wat het ermee doet, en ook wat het juist niet doet. Ze bood me alternatieven waar ik zelf nooit op gekomen was. De media spiegelt je namelijk anders voor. Ik ben uit een levenslang sprookje ontwaakt dankzij Monique op het gebied van voeding, lichaam en geest. Maar niet alleen op het gebied van lactose, ieder gesprek ging ze een stukje in, op een ander aspect van gezonder eten en anders eten en waarom en wat dat doet. Want dat is het, ik eet echt niet minder, en ik eet ook niks wat ik niet lekker vind, sterker nog, de eerste weken had ik zelfs moeite met de hoeveelheid. Eigenlijk was ik nooit een hele grote eter, ik at wel, maar voedde mezelf niet. En ik snoepte echt niet veel. Doordat je iedere week duidelijke uitleg krijgt, over voedsel en wat het met je lichaam en organen doet, en daarbij wat tips en heerlijke recepten, kan iedereen zijn eigen draai eraan geven.Monique kauwt je niet voor wat je de rest van de week moet eten, maar biedt je handreikingen waar je zelf mee aan de slag kan.En omdat het niet alle informatie in 1 keer is, krijg je ook de kans om de veranderingen stapje voor stapje door te voeren, waardoor het zonder dat je het doorhebt, vanzelf je nieuwe gewoontes worden. Ik ben in september 2018 voor het eerst bij Monique geweest en net voor de kerstvakantie voor het laatst. Ik ben in die drie maanden tijd 7 kilo kwijt geraakt, en zag voor het eerst sinds jaren weer 78 in zicht komen. En dat gaat misschien niet heel snel, maar ook mijn vetpercentage en spiermassa en vet om de organen werd positiever gemeten in drie maanden tijd, en wat ik het belangrijkst vind: Ik zit veel lekkerder in mijn vel, voel me vrolijker, minder last van stemmingen en kan veel meer hebben! In mijn omgeving merken ze dat aan me, ze zien dat mijn lichaam er beter uit ziet, merken dat ik vrolijker ben, maar ook mijn huid en haar zien er gezonder uit. In de kerstvakantie zelf, heb ik gewoon meegedaan met alle etentjes en toetjes, soms in mindere mate, soms compenseerde ik dat met andere dingen, en heb gewoon mee kunnen doen met de familie. En omdat mijn nieuwe patroon er inmiddels ingesleten is, was het zo makkelijk de draad weer op te pakken na de vakantie. Ja, na de vakantie zat er weer 1,5 kilo bij, maar nu, 2 weken later, is er alweer iets meer dan 1 kilo af, en dat geeft mij het vertrouwen, dat Monique mij op het juiste spoor geholpen heeft, en dat die kilo's er echt wel verder af gaan, als ik maar vol blijf houden, wat niet zo moeilijk is eigenlijk. Maar ook dat ik gewoon kan blijven genieten van af en toe wat lekkers, en dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn. En dat ik me echt beter voel op deze manier. Daarbij is Monique een heel prettig persoon, waar ik persoonlijk een klik mee voelde, waardoor de sessies ook zeer ontspannen verliepen, ze is heel persoonlijk. Ik kreeg zeker geen 'strenge juffen' stress van haar, wat ik heel belangrijk vind omdat ik me snel aangevallen kan voelen. Uiteindelijk is je lichaam je eigen verantwoordelijkheid, en ik ben blij dat Monique mij geholpen heeft met dat in te zien, en hoe je er goed voor kunt zorgen! Anita van der Mark, januari 2019
Wat een eye opener is dit traject geweest!
Ik dacht altijd dat gezond eten niet lekker was en ik heel veel tijd kwijt zou zijn met het bereiden er van, maar nee! Ik eet eigenlijk veel lekkerder dan voorheen en ben echt niet meer tijd met koken kwijt. Monique heeft me laten zien hoe ik goed voor mezelf kan zorgen met het juiste voedsel. Ik ben van mijn akelige overgangsklachten af en ook nog eens 16 kg lichter!!! Ik ben hier zoooo blij mee. Thanks Monique voor je fijne coachingsgesprekken en manier van aanpak. Liefs Brenda
Brenda, november 2019
Ik ben gestart in juli 2019 t/m november 2019 bij voedingscoach/hormoonfactortrainer Monique van der Burgh. Ik kreeg begeleiding en advies op maat. Mijn lichaam was uit balans. Ik had last van hoge bloeddruk, veel last van vermoeidheid, hoofdpijn, insulineresistentie en verstoring op de hormoonbalans. Ik heb geleerd hoe ik etiketten moet lezen. Heerlijke recepten gekregen. Ik ben 15 kg afgevallen en ik voel me goed. Mijn bloeddruk is gedaald, minder oedeem in benen. Geen suikerpieken en dippen meer. En wat heel belangrijk is "veel meer energie". Het is geen dieet, maar een gezonde leefstijl. Bedankt Monique. Groetjes, Ineke
Ineke de Keizer, december 2019
Al bijna 10 jaar loop ik met de ziekte van Hashimoto waardoor mijn schildklier te traag is. Mede hierdoor was ik in de afgelopen jaren enorm aangekomen (wel 36 kg). En tuurlijk heb ik het nodige geprobeerd in die jaren. Ik sportte, ik wandelde en probeerde zo gezond mogelijk te eten maar op een gegeven moment zag ik echt door de bomen het bos niet meer wat nu wel en wat nu niet goed was. Een diëtist gaf aan dat er waarschijnlijk meer mis was met mijn hormoonhuishouding dan alleen mijn schildklier en raadde me aan om daarnaar te laten kijken. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam op de website van Monique terecht. Ik dacht: dit is het laatste dat ik nog kan proberen. Voor de kerst van 2019 heb ik nog een intake gehad en in januari ben ik van start gegaan. Ik was echt ten einde raad en ging ervoor. Ik begon allerlei “taartjes” te bakken van havermout e.d. die ik als ontbijt mocht nemen. Ook de glutenvrije crackers (met uiensmaak) die ik vol mocht beleggen waren geen straf (ze zijn zelfs heerlijk) en kon ik het goed volhouden. Wat voor mij goed werkte waren de goede en eenvoudige recepten die ik meekreeg en allerlei informatie over hoe alles in je lichaam werkt en over voeding. Ik merkte dat ik daardoor veel bewuster keuzes maakte en na de eerste resultaten gaf dat alleen maar weer meer motivatie. Monique weet ontzettend veel en deelt stapje voor stapje al deze informatie zodat het niet een tsunami wordt maar iedere keer een stukje waardoor je zelf ook steeds meer kennis krijgt. Je krijgt alles netjes mee dus je kan het ook nog nazoeken als je het even niet meer weet en de recepten zijn ook super ! Inmiddels ben ik 11 kg afgevallen en heb ik wel een prima ritme gevonden voor mezelf. En ik gun mezelf echt wel eens wat maar doe dit wel met mate en zo is het voor mij goed vol te houden. Ik ben enorm dankbaar dat Monique op mijn pad is gekomen, zij heeft mij weer in de juiste richting geholpen.
Carin uit Hendrik Ido Ambacht, april 2020
Als er iets een goed voornemen is geweest, was het de stap naar Slank en Puur bij Monique. Na verschillende en positieve ervaringen van anderen gehoord te hebben nam ik contact op met Monique. Na een prettig telefoongesprek volgde snel een eerste afspraak. Ik wilde graag gezonder en eerlijk eten en werken aan mijn overgangsklachten. Al snel bleek dat Hormoonfactor nog meer kon betekenen. Naast de overgang helpt het mij ook bij schildklierproblemen en een goede spijsvertering. Het blijkt dat je dagelijkse kleine ongemakken en pijntjes meer voor lief neemt dan nodig is. Enthousiast en gemotiveerd en met de adviezen van Monique ben ik ‘gezonder’ gaan eten. Al snel voelde ik met prettiger, energieker en had minder klachten. En het is heel goed te doen. Monique begeleidt je stap voor stap, heeft goede raad en handige tips. Nu 3 maanden verder en de feestdagen achter de rug ben ik zeer tevreden. Afvallen was voor mij geen doel maar toch lekker dat die extra kilootjes er af zijn, zelfs na de decembermaand. Het nieuwe jaar start ik met een glimlach. Ik zit lekker in mijn vel en ontdek steeds meer lekkere recepten, tussendoortjes die passen bij het gezond eten. Ik gun het iedereen zich op deze manier prettiger te voelen en gezond in het leven te staan. Binnenkort ga ik weer bij Monique langs voor een vervolg, dit om de balans erin te houden. En, een gesprek met Monique over een gezonde levensstijl op basis van de Hormoonfactor is altijd prettig. Met vriendelijke groeten,
Jolanda Muntz-Jansen, 1 januari 2020
Een half jaar ben ik bij Monique geweest. Naast een vriendelijke en fijne begeleiding, heb ik veel geleerd over gezonde voeding. Ik kreeg veel tips en ben ook de nodige kilo's afgevallen. Het is een stabiele en behapbare werkwijze/levensstijl. De kilo's blijven eraf en je voelt je veel gezonder.
Gerrie uit Sliedrecht, Juli 2020
Blij dat ik uiteindelijk de stap heb genomen om naar Monique te gaan. Ik was er klaar mee om zelf maar aan te klungelen. Dankzij haar weet ik waar mijn lichaam behoefte aan heeft en dat voel ik ook ;) Ik heb geen last meer van PMS klachten, ik slaap weer goed, ik barst van de energie en ik ben 10kg afgevallen. Dank je wel!
Bianca van de Oever uit Papendrecht, Juli 2020
Ik heb al jaren de ziekte van Hashimoto en ben veel aangekomen, darmklachten, moe en alles wat daarbij hoort. Monique heeft mij erg prettig begeleid en ook uitgelegd wat verkeerde voeding met je lichaam doet als je schildklier al niet werkt. Het begin was lastig omdat je veel moet nadenken, schakelen en zoeken in de supermarkt en omdat corona-tijd toen aanbrak was het een uitdaging. Maar juist omdat je in thuis zat had je geen afleidingen en was het eigenlijk prima te doen. Na een maand of 2/3 merk je dat je dingen automatisch gaat doen en voel je langzaam veranderingen in je lichaam. Meer energie, rustige darmen. En uiteindelijk ben ik 7 kilo kwijtgeraakt, iets wat voorheen niet lukte met veel sporten erbij. Het belangrijkste is voor mij wel het goed voelen, de schildkliermedicatie die voor het eerst sinds jaren omlaag gaat en het heel langzaam, maar uiteindelijk toch afvallen. Monique is prettig in de omgang, en ze geeft de informatie gefaseerd door en heerlijke recepten!
Jorinka van Prooijen uit Zwijndrecht, Juli 2020





Pakketprijzen






Kennismakingsgesprek
GRATIS
Hebben wij een klik?
Vrijblijvend
+ 1 gratis online of telefonisch intakegesprek (ca. 15 minuten)
+ Ik vertel je wie ik ben en wat ik doe
+ Mijn werkwijze en waarom
+ Eerlijke beoordeling na het horen van jouw informatie of ik je echt kan helpen
Vrijblijvend, kost je niets. Bel me op: 06 24360510
Instap pakket
3 termijnen à
€ 225
Persoonlijke 1 op 1 begeleiding
Pakket met een goed resultaat
+ 1 gratis online of telefonisch intakegesprek (ca. 15 minuten)
+ Uitgebreide hormoon analyse via Skype, FaceTime of Zoom
+ Uitwerking hormoon analyse en bespreking van het resultaat
+ 6 Online coachsessies/consults
+ Duur programma: ca. 3 maanden
+ Elke coachsessie bevat uitgebreid en persoonlijk afgestemd advies
+ Digitale documentatie per mail na elke sessie inclusief recepten op maat
+ Whats app begeleiding
Of in 1 één keer € 595,-
Plus pakket
6 termijnen à
€ 175
Persoonlijke 1 op 1 begeleiding
Intensief pakket met meeste resultaat
+ 1 gratis online of telefonisch intakegesprek (ca. 15 minuten)
+ Uitgebreide hormoon analyse via Skype, FaceTime of Zoom
+ Uitwerking hormoon analyse en bespreking van het resultaat
+ 10 Online coachsessies/consults
+ Duur programma: ca. 6 maanden
+ Elke coachsessie bevat uitgebreid en persoonlijk afgestemd advies
+ Digitale documentatie per mail na elke sessie inclusief recepten op maat
+ Whats app begeleiding
+ Boek De Hormoonfactor van Ralph Moorman t.w.v. €21,-
+ Bonusprogramma 28 daags Intermittend fasting
Of in 1 één keer € 995,-
Alle pakketten gebeuren volgens de volgende afspraken:
* Alle coachsessies worden na afspraak vooraf ingepland op datum en tijd
* Digitaal hormoonanalyse invulformulier
* Resultaatbespreking hormoonanalyse duurt ca. 60 minuten
* Een coachsessie duurt maximaal 45 minuten
* Betaling ineens vooraf of vooraf in termijnen naar keuze. In geval van betaling in termijnen ontvang je 2 dagen vooraf een tikkie of een verzoek tot vooraf zichtbare bankoverschrijving.
Top